Koskikeskuksen Voglia vaatettaa, Coolics Oy valaisee!

07.09.2018

Voglia on suomalainen Hämeenlinnan Lammilla toimiva perheyhtiö, joka valmistaa naisen elämään ja arvomaailmaan sopivia, ajattomia ja laadukkaita vaatteita. Mallistojen suunnittelu ja kaavoitus tapahtuvat Suomessa, valmistus omassa ohjauksessa Virossa.

Kahdenkymmenen Voglia-myymälän ketju kattaa Suomen suurimmat kaupungit tarjoten asiakkaalle henkilökohtaista palvelua ja visuaalisen, tuotteet kauniisti esiin nostavan myymälä-miljöön.

Ylpeänä perinteistään Voglia laittaa itsensä likoon jokaisena päivänä, palvellakseen asiakkaitaan ympäri Suomea ja Skandinaviaa. Aivan niinkuin Coolics Oy!

Coolics Oy ja Voglia Tampere

Tampereen Koskikeskukseen avattiin hiljattain Voglia-liike ja Coolics Oy toteutti myymälään LED-liiketilakohdevalaistuksen. Myymäläketjun laajentuessa edessä olisi ollut valaisimien ostaminen kolmeen myymälään lähes samanaikaisesti, joten Voglia koki valaisimien vuokrauksen parhaimpana vaihtoehtona tarpeisiinsa, vaikuttui kotimaisen työn osuudesta tarjonnassamme sekä oli yrityksemme osaamisesta saanut luotettavan kuvan.

Uusi valaistus raikasti myymälän ilmeen ja ero sähkönkulutuksessa vanhan ja uuden valaistuksen välillä oli huomattava. Valoissamme ja palvelussamme on heidän mielestään parasta huolettomuus eli se, että heidän vastuulleen jää ainoastaan valojen laittaminen päälle ja pois päivittäin sekä kokonaisvaltainen ratkaisumme, johon sisältyy myös asennus. Henkilökunta on kiitellyt valon määrää ja valon väriä, joka toistaa tuotteiden värit kauniisti.

Valaisimet ovat sopivan pelkistetyt, eivätkä vie kiskoissa huomiota. Myymälän etuosan pöydän valaistus onkin valittu jo myymälän lemppariksi!

Tutustu liiketilavalaistuksen pilotointiohjelmaamme osoitteesta http://bit.ly/CoolicsOyPilotointiohjelma ja huolettomaan Valoa palveluna-konseptiimme osoitteesta https://www.coolics.fi/valoa-palveluna sekä ilmoittaudu Coolics Oy:n uutiskirjeiden vastaanottajaksi osoitteesta http://bit.ly/CoolicsOyUutiskirje!

21.12.2018Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! T: Coolics Oy
10.12.2018Coolics Optima-liiketilakohdevalaisimissa käyttämämme suomalaisen LEDiL Oy:n optinen MOLLY-linssi on voittanut arvostetun German Design Award 2019-palkinnon!
03.12.2018Opas LED-myymälävalaistukseen
07.11.2018Coolics Oy laukkasi valaisemaan Ratsukellarin!
21.09.2018RTV Nekala ja Coolics Oy - Suomalaista perheyrittäjyyttä!
19.09.2018Sensoriteknologia LED-liiketilavalaistuksessa ja Case Body Action
07.09.2018Valaistuksen vaikutus asiakkaiden ostokäyttäytymiseen
07.09.2018Koskikeskuksen Voglia vaatettaa, Coolics Oy valaisee!
10.08.2018Coolics Oy aukaisi Portaalin huolettomampaan valaistukseen!
03.08.2018Coolics Oy rakentaa siltoja ravintola-alalle aloittaen Winebridge-viinibistrosta!

Siirry arkistoon »