Coolics Oy aukaisi Portaalin huolettomampaan valaistukseen!

10.08.2018

Portaali on Pirkanmaalaisten nuorten yrittäjien jo opiskeluaikana perustama virtuaalitodellisuusliike. Portaali haluaa tarjota niin kuluttajille kuin yrityksillekin aivan uudenlaisen tavan viettää aikaa ja viihtyä ystävien sekä työkavereiden kanssa. Portaali tarjoaa huikeita pelejä ja elämyksiä jokaiselle, halusit sitten ammuskella zombeja, sukellella delfiinien ja valaiden kanssa tai ottaa kaverista mittaa tanssipelin tiimellyksessä. Portaalin laajasta valikoimasta löytyy taatusti mieluisaa tekemistä ja isommalla porukalla pelattavat moninpelit ovat ehdottomasti virtuaalitodellisuuden hauskinta antia.

Start up tunnistaa start upin

Tamperelainen Coolics Oy on tunnettu nykyisellä nimellään ja uudistetulla ydinbisneksellään vasta pari vuotta, joten koemme vahvaa hengenheimolaisuutta Portaalin kaltaisen teknologia- ja ohjelmistoalan start up-yrityksen kanssa. Huimasti kehittyvän LED-teknologian etenemislaukka ei ole loppumassa ja jatkossa älytekniikka on tulossa yhä vahvemmin myös Coolics Oy:n valaisimiin. Valaisimia ohjataan jo nyt Bluetoothin kautta, jolloin esimerkiksi säädöt ovat helposti tehtävissä. Parhaillaan valaisimiin on kehitteillä myös ominaisuus, jolla esimerkiksi kaupassa liikkuvien asiakasmassojen liikkeitä voidaan seurata reaaliajassa. Tämän avulla kauppias voi esimerkiksi kerätä dataa siitä, miten esimerkiksi joku kampanjatuote kiinnostaa ihmisiä, koska tekniikka tähän on jo olemassa.

Coolics Oy ja Portaali

Portaali valitsi Coolics Oy:n tuotteet ja palvelun nykyisen myyntimestarimme Rasmus Kanerviston suosituksesta. Myyjämme Rasmus oli mukana Portaalin perustamisvaiheessa ja sai hoidettua hyvän diilin Portaalin valaistukseen.

”Valitsemamme liiketila täytti muuten loistavasti tarpeemme, mutta vakiona olleet loisteputkivalot eivät oikein istuneet moderniin ilmeeseemme. Coolics Oy:n valaisimet sattuivat olemaan yhteensopivat katossa oleviin kiskoihin, joten päivitys oli todella vaivatonta. Myös valojen etäohjausjärjestelmä houkutteli. Uusi valaistus on huomattavasti kirkkaampi ja freesimpi. Nyt pystymme kohdentamaan valoja haluamiimme paikkoihin ja säätämään niitä halumme mukaan. Olemme tehneet erilaisia teemoja hallintasovellukseen, joita voimme muuttaa napin painalluksella”, kertoo Portaalin Aleksi Kauppinen.

Parasta Coolics Oy:n valoissa on Aleksin mukaan käyttösovellus ja mahdollisuus muuttaa erilaisia valaistusteemoja. He ovat asettaneet esimerkiksi Yötilan, jossa liike on muutoin pimeä, mutta yksi spotti valaisee tiskissä olevan logon. Myös valojen kirkkautta pystytään säätämään tarpeen mukaan sovelluksen kautta. Palvelumme avulla valojen asentaminen ja säätäminen oman maun mukaan on todella yksinkertaista. Applikaatio antaa myös paljon vaihtoehtoja erilaisille valaistuksille.

”Meidän on ajoittain säädettävä valojamme tilanteen mukaan, jotta pelaajat näkevät televisioista mahdollisimman hyvin. Suosittelemme Coolicsin valoja yrityksille, jotka haluavat hyvin pitkälle muokattavan ja oman näköisen valaistuksensa. Lempparispottimme liikkeessä on kyllä tiskiin osoittava yövalo. On mukava laittaa illalla päivä pulkkaan ja ovet säppiin, kun Portaalin logo loistaa pimeydessä kadulle ja kyllähän se aina positiivista ihmetystä herättää, kun joku kysyy valojen säätömahdollisuudesta ja Portaalin Poika™ vippaa puhelimen esiin”, Aleksi viimeistelee.

Coolics Oy toivoo Portaalin aukeavan kaikille virtuaalitodellisuudesta kiinnostuneille ja kaikille upeita pelihetkiä!

Tutustu liiketilavalaistuksen pilotointiohjelmaamme osoitteesta http://bit.ly/CoolicsOyPilotointiohjelma ja huolettomaan Valoa palveluna-konseptiimme osoitteesta https://www.coolics.fi/valoa-palveluna sekä ilmoittaudu Coolics Oy:n uutiskirjeiden vastaanottajaksi osoitteesta http://bit.ly/CoolicsOyUutiskirje!

21.12.2018Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! T: Coolics Oy
10.12.2018Coolics Optima-liiketilakohdevalaisimissa käyttämämme suomalaisen LEDiL Oy:n optinen MOLLY-linssi on voittanut arvostetun German Design Award 2019-palkinnon!
03.12.2018Opas LED-myymälävalaistukseen
07.11.2018Coolics Oy laukkasi valaisemaan Ratsukellarin!
21.09.2018RTV Nekala ja Coolics Oy - Suomalaista perheyrittäjyyttä!
19.09.2018Sensoriteknologia LED-liiketilavalaistuksessa ja Case Body Action
07.09.2018Valaistuksen vaikutus asiakkaiden ostokäyttäytymiseen
07.09.2018Koskikeskuksen Voglia vaatettaa, Coolics Oy valaisee!
10.08.2018Coolics Oy aukaisi Portaalin huolettomampaan valaistukseen!
03.08.2018Coolics Oy rakentaa siltoja ravintola-alalle aloittaen Winebridge-viinibistrosta!

Siirry arkistoon »