Coolics Oy rakentaa siltoja ravintola-alalle aloittaen Winebridge-viinibistrosta!

03.08.2018

Hallituskadulle Aamulehden vanhaan painotaloon avattiin 27.7.2018 Winebridge-viinibistro. Ravintoloitsijatiiminä toimii 30 vuotta viinialalla työskennellyt viiniasiantuntija Timo Jokinen kokkivaimonsa Panneen kanssa. Ilta-aikaan avoinna olevassa Winebridgessa kaiken keskiössä on viini. Ruoka täydentää ja säestää viinin makuja ja ruoka luodaan sopimaan juoman muotoihin. Luvassa on ihan kirjaimellisesti makuja ympäri maailmaa niin laseissa kuin lautasillakin.

Niin viinitarjonta kuin sen myötä maisteltavatkin elävät taajaan tahtiin. Mielenkiintoisia viinejä virtaa monista kanavista, myös omatuontina. Viinimiehen lempimiä pienen tuotannon viinitilojen viinejä kun ei tukuista saa. Koska Jokisella on valtaisan laaja viiniverkosto ja kontakteja kirjaimellisesti ympäri maailmaa, tulee viinibistrossa vierailemaan myös viinintekijöitä jaloista juomistaan kertomassa.

Winebridge soveltuu tilojensa puolesta myös erittäin hyvin erilaisiin yritystilaisuuksiin.

Winebridge ja Coolics Oy

Viiniasiantuntija Jokinen päätyi suosituksien kautta valitsemaan viinibistroonsa Coolics Oy:n valaistusratkaisut. Timo halusi bistroon hämyistä tunnelmaa, mutta toisaalta myös kunnon valoa.

Coolics Oy:n valaisimissa Timo löytää parhaat puolet monikäyttöisyydestä ja palvelussamme vetosi kokonaisvaltainen ”all done”-asenne. Timon lempparikohdevalaisimet sijaitsevat Winebridgen Viinivintillä ja Timo kertookin todella mielellään suosittelevansa tuotteitamme ja palveluamme myös muille.

Tutustu liiketilavalaistuksen pilotointiohjelmaamme osoitteesta http://bit.ly/CoolicsOyPilotointiohjelma ja huolettomaan Valoa palveluna-konseptiimme osoitteesta https://www.coolics.fi/valoa-palveluna sekä ilmoittaudu Coolics Oy:n uutiskirjeiden vastaanottajaksi osoitteesta http://bit.ly/CoolicsOyUutiskirje!

21.12.2018Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! T: Coolics Oy
10.12.2018Coolics Optima-liiketilakohdevalaisimissa käyttämämme suomalaisen LEDiL Oy:n optinen MOLLY-linssi on voittanut arvostetun German Design Award 2019-palkinnon!
03.12.2018Opas LED-myymälävalaistukseen
07.11.2018Coolics Oy laukkasi valaisemaan Ratsukellarin!
21.09.2018RTV Nekala ja Coolics Oy - Suomalaista perheyrittäjyyttä!
19.09.2018Sensoriteknologia LED-liiketilavalaistuksessa ja Case Body Action
07.09.2018Valaistuksen vaikutus asiakkaiden ostokäyttäytymiseen
07.09.2018Koskikeskuksen Voglia vaatettaa, Coolics Oy valaisee!
10.08.2018Coolics Oy aukaisi Portaalin huolettomampaan valaistukseen!
03.08.2018Coolics Oy rakentaa siltoja ravintola-alalle aloittaen Winebridge-viinibistrosta!

Siirry arkistoon »