The Loft on hiusten ja kauneuden taidetta, Coolics Oy valaistuksen!

27.07.2018

The Loft Hair & Beauty Artists on eettisyyttä ja kestävän kehityksen arvoja kunnioittava ja henkilökohtaiseen ja ammattitaitoiseen palveluun keskittyvä salonki Tampereen keskustassa. The Loftin käyttämät tuotteet ovat tarkoin valikoituja, laadukkaita ja arvoiltaan ympäristöä, ihmistä ja eläimiä kunnioittavia, joten Coolics Oy:n valaistus ja palvelu sopii mukaan kuin tukka päähän!

The Loftin Anne Uschanov kertoo valinneensa yrityksemme tuotteet ja palvelun niiden helppouden ja sen vuoksi, että he tiesivät, mitä tulevat saamaan, kun he saivat pilotointiohjelmamme myötä kokeilla valoja ja valaistusta etukäteen. Tarve valaistuksen uusimiselle The Loftilla oli jo olemassa, mutta vasta kokeilu paljasti, miten kehno vanha valaistus oli.

”Valon määrä on lisääntynyt huomattavasti suhteellisen vähäisillä valaisimilla, sähkölasku on pienentynyt ja liikkeen ilme on selkeytynyt. Paneelivalaisimista tulee tasainen ja pehmeä valo. Peilipaikkojen päällä olevat valot antavat tasaisen valon ja yhtenäistävät liikkeen ilmettä”, Anne vastaa kysyttyämme, mikä on suurin ero vanhan ja uuden valaistuksen välillä, mikä valoissamme on parasta ja mikä on hänen lempparispottinsa liikkeessä.

Palvelumme Anne on kokenut helpoksi ja kertoo suosittelevansa yritystämme muille ehdottomasti. Osa asiakkaistakin on huomannut heti uudet valot ja palaute on ollut pelkästään positiivista.

Tutustu liiketilavalaistuksen pilotointiohjelmaamme osoitteesta http://bit.ly/CoolicsOyPilotointiohjelma ja huolettomaan Valoa palveluna-konseptiimme osoitteesta https://www.coolics.fi/valoa-palveluna sekä ilmoittaudu Coolics Oy:n uutiskirjeiden vastaanottajaksi osoitteesta http://bit.ly/CoolicsOyUutiskirje!

21.12.2018Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! T: Coolics Oy
10.12.2018Coolics Optima-liiketilakohdevalaisimissa käyttämämme suomalaisen LEDiL Oy:n optinen MOLLY-linssi on voittanut arvostetun German Design Award 2019-palkinnon!
03.12.2018Opas LED-myymälävalaistukseen
07.11.2018Coolics Oy laukkasi valaisemaan Ratsukellarin!
21.09.2018RTV Nekala ja Coolics Oy - Suomalaista perheyrittäjyyttä!
19.09.2018Sensoriteknologia LED-liiketilavalaistuksessa ja Case Body Action
07.09.2018Valaistuksen vaikutus asiakkaiden ostokäyttäytymiseen
07.09.2018Koskikeskuksen Voglia vaatettaa, Coolics Oy valaisee!
10.08.2018Coolics Oy aukaisi Portaalin huolettomampaan valaistukseen!
03.08.2018Coolics Oy rakentaa siltoja ravintola-alalle aloittaen Winebridge-viinibistrosta!

Siirry arkistoon »