Coolics Oy ja Provo Beauty Lounge valaisee luukkisi!

23.07.2018

Provo Beauty Lounge on Tampereen Laukontorilla sijaitseva vuonna 2009 alkunsa saanut parturi-kampaamo, joka stailaa rennossa, iloisessa, ystävällisessä ja erittäin ammattitaitoisessa ilmapiirissään sekä hiukset, meikit, kynnet että ripset ja tarjoaa niin hääpaketteja, kauneusiltoja kuin tyylikonsultaatiotakin. Provon takaa löytyy kauneusalan huippuammattilainen Satu Kylätasku, kuka valmistui kampaajaksi vuonna 1995 ja on siitä asti toiminut yrittäjänä alalla. Satu on toiminut myös kampaamoalan kouluttajana vuodesta 1999 asti ja näin ollen koko Provon tiimille jatkuva kouluttautuminen ja oman ammattitaidon kehittäminen on erittäin tärkeä ja itsestäänselvä asia.

Provon hinnasto- ja tasojärjestelmä muodostuu kolmesta eri ammattitaitotasosta. Tasonimikkeitä ovat:

  • Stylist - Nuorempi parturi-kampaaja, joka on valmistunut alan koulusta ja suorittanut junior-stylist tasokokeen.
  • Senior stylist - Kokeneempi parturi-kampaaja, joka omaa vähitään 5 vuotta alan kokemusta sekä on suorittanut hyväksytysti senior stylist-tasokokeen.
  • Top stylist - Kokenut parturi-kampaaja, joka on ollut alalla yli 10 vuotta ja suorittanut vaativan top stylist-tasokokeen.

Työntekijän taso määräytyy eri tekijöistä, jotka ovat mm. alallaolovuodet, suoritettujen lisäkoulutuksien määrä, jatkotutkinnot, kilpailusaavutukset, yms. Jokainen tasonimike velvoittaa suorittamaan joka vuosi määrätyn määrän eri koulutuksia, jotta kampaaja säilyttää jo saavutetun tasonimikkeen.

Provo Beauty Lounge haluaa palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittyä kokoa ajan paremmaksi hiustenmuotoilussa ja värjäyksissä. Provo Beauty Lounge toivoo, että Provoon on aina mukava tulla ja he yksilöivätkin aina kaikki asiakkaansa ja pyrkivät aina löytämään juuri asiakkaalle parhaiten sopivat hiukset. Haluaa asiakas sitten hyvän hiustenmuotoilun, upean värin, kampauksen, näyttävät ripset tai vaikkapa kauniin meikin, Provo on aina asiakasta varten, kunnioittaa asiakkaitaan sekä toivottaa kaikki tervetulleiksi palveltavaksi!

Provo Beauty Lounge ja Coolics Oy

Satu Kylätasku kertoo olleensa itse juuri miettimässä tehokkaampaa valaistusta liikkeeseensä, kun myyjämme käveli liikkeeseen ehdottamaan liiketilavalaistuksen pilotointiohjelmaamme, eli valaisimiamme testattavaksi.

”En halunnut sijoittaa sillä hetkellä suuria summia uusien valaisimien hankintaan, joten tuntui itselle sopivammalta vuokrata valaisimet sopimuksella, johon kuului myös huolto”, Satu jatkaa.

Hiusten sävyt näyttävät paremmilta sekä sävyt ja vivahteet tulevat paremmin esiin, kun valon määrää on tarpeeksi. Valoissamme on Satun mielestä parasta valon määrä ja huoltovapaus sekä palvelussamme sen helppous. Satu suosittelisikin tuotteitamme ja palveluamme jos nimenomaan haluaa vaivattomamman vaihtoehdon. Provo Beauty Loungen asiakkaat ovat huomanneet eron vanhaan huomattavasti kirkkaammissa valoissa, johon ovat toki jo tottuneet.

Tutustu liiketilavalaistuksen pilotointiohjelmaamme osoitteesta http://bit.ly/CoolicsOyPilotointiohjelma ja huolettomaan Valoa palveluna-konseptiimme osoitteesta https://www.coolics.fi/valoa-palveluna sekä ilmoittaudu Coolics Oy:n uutiskirjeiden vastaanottajaksi osoitteesta http://bit.ly/CoolicsOyUutiskirje!

21.12.2018Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! T: Coolics Oy
10.12.2018Coolics Optima-liiketilakohdevalaisimissa käyttämämme suomalaisen LEDiL Oy:n optinen MOLLY-linssi on voittanut arvostetun German Design Award 2019-palkinnon!
03.12.2018Opas LED-myymälävalaistukseen
07.11.2018Coolics Oy laukkasi valaisemaan Ratsukellarin!
21.09.2018RTV Nekala ja Coolics Oy - Suomalaista perheyrittäjyyttä!
19.09.2018Sensoriteknologia LED-liiketilavalaistuksessa ja Case Body Action
07.09.2018Valaistuksen vaikutus asiakkaiden ostokäyttäytymiseen
07.09.2018Koskikeskuksen Voglia vaatettaa, Coolics Oy valaisee!
10.08.2018Coolics Oy aukaisi Portaalin huolettomampaan valaistukseen!
03.08.2018Coolics Oy rakentaa siltoja ravintola-alalle aloittaen Winebridge-viinibistrosta!

Siirry arkistoon »