Tekniset, Euronics, Coolics, vuokko ja moni muu

11.07.2018

Euronics on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kodintekniikkaketju, jota hallinnoi Kauppiasosuuskunta Tekniset. Vanha tuttu ja perinteinen suomalainen kodintekniikkaketju Tekniset onkin suurilta osin jo muuttunut Euronics-nimiseksi. Euronics palvelee Suomessa Euronics- ja Tekniset-myymälöillä sekä Euronics.fi-verkkokaupalla. Euronics Suomi kuuluu osana Euroopan suurimpaan kodintekniikan ostoryhmittymään. Euronicsilla voi tehdä ostoksia joko myymälöissä tai verkkokaupassa, aivan valinnan mukaan. Käytössä on lähes 60 palvelevaa Euronics- ja Tekniset-liikettä, joista voi myös noutaa tilaamansa tuotteet. Euronics on luotettava ja kotimainen yli 30 vuotta toiminut kodintekniikka-alan yritys.

Euroopan suurin tarjoaa oikeasti edut, joista muut vain puhuvat sekä myy enemmän

Euronics.fi-verkkokauppa ja Euronics-myymälät tarjoavat asiakkailleen Euroopan suurimman kodintekniikkaketjun ostoedut yhdistettynä paikalliseen laadukkaaseen palveluun. Euronics tarjoaa alan johtavat brändit aina kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi asiakas saa asiantuntevan palvelun, nopeat toimitukset ja monipuoliset maksuehdot. Kotimaisena alan yrityksenä Euronicsin valikoima on tehty suomalaisen kuluttajan tarpeisiin sopivaksi ja kaikki toimitukset tapahtuvat Suomesta käsin. Euronics on varma ja turvallinen valinta.

Euronics toimii 36:ssa maassa. Yli 8800 myymälää tavoittaa noin 600 miljoonaa asiakasta Euroopassa. Tämä on osoitus Euronicsin kilpailukykyisyydestä ja kustannustehokkaasta tavasta toimia. Euronics tuntee paikallisten asiakkaidensa todelliset toiveet ja tarpeet. Kun Euronics ostaa, se ostaa halvemmalla ja tämä näkyy suoraan myös asiakkaan kukkarossa.

Euronics Nokia ja Coolics Oy

Euronics Nokian kauppias Juha Pajuoja on tuttuja Coolics Oy:n toimitusjohtajan Jari Kanerviston kanssa ja valitsi valaistusratkaisumme pilotointiohjelmamme kautta kun tarve päivittää myymälän valaistus ja ilme nousi eteen. Suurimman eron vanhan ja uuden valaistuksen välillä Juha löytää valon määrästä ja toivottavasti myös pienemmästä sähkölaskusta. Coolics Oy:n valaistusratkaisuissa Juhaa miellyttää eniten tyylikkyys, energiatehokkuus, hyvä valoteho ja palvelun mutkattomuus. Euronics Nokian henkilökuntakin pitää näkemästään, joten Juha ilmoittaakin suosittelevansa yritystämme, tuotteitamme ja palveluamme ehdottomasti myös muille.

Euronics Nokialla työskentelee kauppias Juha Pajuojan perhettä vaimosta jälkikasvuun sekä lemmikkikoira Pablo ja perheyritys on myös Coolics Oy. Toimitusjohtajamme Jari Kanerviston lisäksi yrityksessämme työskentelee myös Jarin vaimo ja Jarin poika aloittaa uutena pääkaupunkiseudun myyntitykkinä tänä kesänä.

Coolics Oy toivottaa menestyksekästä yrittäjäperhe-elämää sekä valoisaa tulevaisuutta Euronics Nokialle!

Tutustu huolettomaan valaistuspalveluumme täällä: https://www.coolics.fi/valoa-palveluna

18.07.2018Älykästä valoa palveluna - Vuokraa COOLblue-valoa liiketilaasi!
11.07.2018Tekniset, Euronics, Coolics, vuokko ja moni muu
04.07.2018Coolics Oy valaisi keitaan keskellä kaupunkia
19.06.2018Kultasepänliike Suokolle valo toteutui palveluna
15.03.2018Timanttiset saa nyt valonsa palveluna!
27.01.2018Parturi-kampaamo Karisma sai vihdoin tarpeitaan vastaavan valaistuksen
22.01.2018Hifihuone liittyi tyytyväisten Valoa palveluna -valaistuskonseptimme asiakasjoukkoon
11.01.2018Ei enää pimeitä nurkkia - MiniPanda sai uuden valaistuksen
15.12.2017Olemme osana Tammerkosken upeaa valaistusta
13.12.2017Myös second hand myymälä Lempparin upeat juhlapuvut pääsevät oikeuksiinsa huolettomalla valaistuspalvelullamme!

Siirry arkistoon »