Coolics Oy valaisi keitaan keskellä kaupunkia

04.07.2018

Keidas by Lumo

Keidas by Lumo on luonnonkosmetiikkaputiikki, ekokampaamo ja ekologinen kauneushoitola Tampereen keskustassa Aleksanterinkadulla, joka keskittyy luonnonmukaisiin merkkituotteisiin, ekologisiin kampaamo- ja kosmetologipalveluihin sekä meikkipalveluihin luonnonkosmetiikalla toteutettuna.

Luonnonkosmetiikka tarjoaa lempeän tehokasta hoivaa iholle ja hiuksille sekä on ihmisen, ympäristön ja eläinten kannalta parempi valinta. Luonnonkosmetiikassa raaka-aineet tulevat luonnon tehokkaista aineksista ja luomuviljeltyjä aineksia käytetään niin usein kuin mahdollista. Tuotteet ovat eläinkokeettomia sekä biohajoavia, joten ne eivät rasita ympäristöä, eivätkä sisällä synteettisesti valmistettuja raaka-aineita, kuten muoveja, hajusteita tai säilöntäaineita.

”Kokonaisvaltainen hyvinvointiajattelu on meille tärkeintä, sillä mitä ihminen on sisältä, näkyy myös ulospäin. Kauneudenhoito ei ole virheiden korjaamista tai pikakeinoja, vaan haluamme tukea ja korostaa jokaisen omaa yksilöllistä kauneutta. Itsevarmuutta ja aitoutta hehkuva ihminen on kaikkein kaunein!”, Keidas by Lumon toimitusjohtaja ja yrittäjä Tiina Toratti julistaa.

Tiina valitsi Coolics Oy:n tuotteet ja palvelut, koska tarjoamamme vaihtoehto myymälävalaistukselle vaikutti hänen mielestään helpolta ja näppärältä sekä taloudellisesti järkevältä valinnalta. Tarjontamme suomalaisuus ja tuotteidemme vihreät aspektit viehättivät häntä myös.

Valaistusratkaisujemme ekologisuus

Coolics Oy:n valaisimet valmistetaan komposiittipolymeerimateriaalista ja niiden tuotanto jättää huomattavasti pienemmän hiilijalanjäljen kuin alumiiniset vastineet. Valmistus alumiinista on paljon ympäristöepäystävällisempää kuin ruiskuvaluvalmistaminen komposiitti- eli yhdistelmäraaka-aineesta. 

Alumiiniraaka-aineesta valmistaminen vie myös erittäin paljon enemmän energiaa kuin komposiittiprosessi. Alumiinisen jäähdytyselementin valmistuksessa käytettävät valumenetelmät vaativat enemmän energiaa kuin Coolics Oy:n jäähdytyselementtien valmistuksessa käytettävät ruiskupuristusprosessit.

Coolics Oy:n tuotteet ovat noin 40% kevyempiä kuin alumiiniset vastineet. Tämä merkitsee kuljetuskustannusten pienentämistä ja energiansäästöä kuljetuksessa. Coolics Oy:n valaisimet vaativat valmistuksessa vähemmän työvaiheita ja osia sekä ovat suurelta osin kierrätettävissä. Tulevaisuudessa valaisimet voivat olla valmistusprosesseineen jopa biohajoavia.

Coolics Oy:n valaisimet ovat myös kotimaista tuotantoa sekä led-valaisinteknologia on merkittävästi energiatehokkaampaa, kuin esimerkiksi hehkulamppu- ja loisteputkivalaisinteknologia. Kotimaisuus, ekologisuus ja lähituotanto ovat täten Coolics Oy:n arvojen kärjessä.

Coolics Oy:n valaistusratkaisut Keidas by Lumolla

”Ekokampaamomme ja myymälämme valaistuksen yhdistäminen on aikaisemmin ollut haastavaa ja tähän kaipasimme apuja. Olemme kolmen vuoden ajan miettineet valojen uusimista vanhojen loisteputkivalaisimien tilalle, mutta järkevää vaihtoehtoa ei ole tullut eteen ja asia on jäänyt. Teemme kampaamopuolellamme intialaista päähierontaa, jolloin valaistusta on hyvä päästä säätelemään tunnelman mukaiseksi. Aiemmin kaikki valaisimet sammuivat yhtäaikaa, mikä oli ongelmallista myymälän kannalta”, Tiina valaisee.

Suurimman eron vanhan ja uuden valaistuksen välillä Tiina löytää valon väristä, joka on nykyään hänen mielestään huomattavasti parempi ja tekee todella erilaisen tunnelman liikkeeseen. Tiinan mukaan valojen säädeltävyys on huippua ja valojen Bluetooth-ohjaus helppoa. Tilan tunnelmaa voi muuttaa kätevästi eri tilanteisiin sopivaksi. Valojen säädeltävyys eri tunnelmiin on Tiinan mielestä parasta ja valaisimet ovat kauniin yksinkertaiset.

”Myymälään lisättiin spotteja, joten tuotteet tulevat nyt paljon paremmin esille ja sähkölasku on rutkasti pienempi kuin ennen. Olisi pitänyt tehdä uudistus jo aiemmin!”, Tiina naurahtaa.

Valaistuksen asennus kävi todella näppärästi ja kaikki oli Keidas by Lumon kannalta erittäin sujuvaa ja vaivatonta. Valoa palveluna-kuukausimaksu on kätevä vaihtoehto vielä tuoreelle yritykselle ja huoltopalvelu tuo paljon kaivattua lisäarvoa ja -hyötyä. Kaikki on sujuvaa ja yrittäjän mielestä tuntuukin, että kaikki asiat hoituvat lyhyelläkin varoitusajalla.

Asiakkaatkin ovat kommentoineet, että liikkeessä tuntuu kodikkaalta ja viihtyisältä. Tiina sanookin suosittelevansa valaistuspalveluamme muille ehdottomasti.

Myyjämme Jussikin vei kotiinsa Cleansing Oil by Sara-tuoteperhettä, jota saa vain Keidas by Lumolta ja kotoa se sai erittäin paljon kehuja. Jussi osti itselleen luonnonmateriaaleista valmistetun hammasharjan, johon Jussi on ollut todella tyytyväinen!

Tutustu liiketilavalaistuksen pilotointiohjelmaamme osoitteesta http://bit.ly/CoolicsOyPilotointiohjelma ja huolettomaan Valoa palveluna-konseptiimme osoitteesta https://www.coolics.fi/valoa-palveluna sekä ilmoittaudu Coolics Oy:n uutiskirjeiden vastaanottajaksi osoitteesta http://bit.ly/CoolicsOyUutiskirje!

21.12.2018Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! T: Coolics Oy
10.12.2018Coolics Optima-liiketilakohdevalaisimissa käyttämämme suomalaisen LEDiL Oy:n optinen MOLLY-linssi on voittanut arvostetun German Design Award 2019-palkinnon!
03.12.2018Opas LED-myymälävalaistukseen
07.11.2018Coolics Oy laukkasi valaisemaan Ratsukellarin!
21.09.2018RTV Nekala ja Coolics Oy - Suomalaista perheyrittäjyyttä!
19.09.2018Sensoriteknologia LED-liiketilavalaistuksessa ja Case Body Action
07.09.2018Valaistuksen vaikutus asiakkaiden ostokäyttäytymiseen
07.09.2018Koskikeskuksen Voglia vaatettaa, Coolics Oy valaisee!
10.08.2018Coolics Oy aukaisi Portaalin huolettomampaan valaistukseen!
03.08.2018Coolics Oy rakentaa siltoja ravintola-alalle aloittaen Winebridge-viinibistrosta!

Siirry arkistoon »