Kultasepänliike Suokolle valo toteutui palveluna

19.06.2018

Tampereen Tuomiokirkonkadulla sijaitsevan Kultasepänliike Suokon kauppias Iiro Suokko löysi tehokkaan markkinointiviestintämme johdosta yrityksemme ja valitsi Coolics Oy:n valaisimet ymmärrettyään tarjoamamme valaistuksen laadukkaat ja tehokkaat ominaisuudet sekä miellyttävät palveluehdot. Hän ymmärsi, että ei ole hankkimassa lamppuja vaan valoa ja valaistusta.

”Olen pitänyt alan liikettä jo vuosikymmeniä ja valaistus on ollut aina ensiarvoisen tärkeätä mutta myös ongelma, johtuen hinnasta, kulutuksesta sekä lämmöstä. Tarve on ollut aina, mutta en ole aikaisemmin pystynyt ratkaisemaan sitä fiksusti”, Iiro Suokko mainitsee.

Suurimman eron vanhan ja uuden valaistuksen välillä kauppias löytää valon tasaisuudesta ja sävyerosta. 6 metriä pitkällä vitriiniseinällä 12 spotilla saavutettiin tasainen ja hyvä valo sekä vitriinille että koruille. Parasta valoissa on tarpeettomuus suurille investoinneille valaistuksen ollessa kokonaisvaltaista palvelua. Valaistus on ja pysyy sekä huoltotakuu varmistaa sen, että ammattilaiset tulevat tarvittaessa hoitamaan kaiken kuntoon edullisesti ja fiksusti yhdellä puhelinsoitolla.

”Tämä on niin erinomainen juttu, että ilman muuta suosittelen kaikille, jotka tarvitsevat valoa ja huolettomuutta! Alan ihmiset huomaavat varmasti, kuinka hyvä valaistus on, eikä siihen erikseen tarvitse kiinnittää liikaa huomiota”, Iiro Suokko viimeistelee.

Tutustu huolettomaan valaistuspalveluumme täällä: https://www.coolics.fi/valoa-palveluna

18.07.2018Älykästä valoa palveluna - Vuokraa COOLblue-valoa liiketilaasi!
11.07.2018Tekniset, Euronics, Coolics, vuokko ja moni muu
04.07.2018Coolics Oy valaisi keitaan keskellä kaupunkia
19.06.2018Kultasepänliike Suokolle valo toteutui palveluna
15.03.2018Timanttiset saa nyt valonsa palveluna!
27.01.2018Parturi-kampaamo Karisma sai vihdoin tarpeitaan vastaavan valaistuksen
22.01.2018Hifihuone liittyi tyytyväisten Valoa palveluna -valaistuskonseptimme asiakasjoukkoon
11.01.2018Ei enää pimeitä nurkkia - MiniPanda sai uuden valaistuksen
15.12.2017Olemme osana Tammerkosken upeaa valaistusta
13.12.2017Myös second hand myymälä Lempparin upeat juhlapuvut pääsevät oikeuksiinsa huolettomalla valaistuspalvelullamme!

Siirry arkistoon »